Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, May 25

new place

salam dan hai

i'm at my new workplace
ermmm..nothing much can say
sebab baru sehari
& you know what?
kerja kat sini super banyak ok! hahahah
but for today, i boleh manage lagi
& hope boleh manage sampai bila-bila la

tapi kan kat sini macam ada jurang sikit la
officer dengan cara masing-masing
staf pun macam tu
tak berapa mesra alam
tapi tak semuanya
yang baik & mesra tetap ada :D
tapi tak macam kat tempat lama la
happening & best gile!
jangan aku mati kutu dah la kat sini hahahah

dah 2 hari dah mr.k duk ulang alik hantar aku
sebab dia ada exam kat PICC
& semalam kami makan kat luar la
sempena aku kerja kat tempat baru hari ni
makan kat chop&steak kat seri kembangan
& dapat hadiah birthday! :D
thanks abang! sebab sentiasa menceriakan hari saya :)


12 comments:

dakcik said...

lg gambar mane?? hehehe

mrs.spicy said...

lama2 bila dah biasa ok kut.

sahida said...

all the best at new place..semoga semuanya bjalan dgn lancar.

-Sara- said...

same jgk kat sini :(

eh, tp bestnya dpt adiah? ape isi dlm tu..hehe :D

~~zaa~~ said...

dakcik,

gambar lain sensored! hahahah

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

i hope so...sunyi wehh kat sini!

~~zaa~~ said...

sahida,

thanks dear!! menakutkan! hehehe

~~zaa~~ said...

sara,

tmpt sara pun macam tu ek???sunyi kan??


hadiah???rahsia! hahahaha

Fazila said...

take care.... dapat apa??

sahida said...

zaa,
curious juga nak tau apa hadiah tu..?hehe ;)

~~zaa~~ said...

fazila,

rahsia! hahahah

~~zaa~~ said...

sahida,

hahahah ehem*ehem* :p