Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 23

UPDATE!! secret recipe ada DNA ba alif ba ya!!

salam dan hai

update terbaru yang aku dapat pasal Secret Recipe
klik kat blog ni ok!
harap-harap betul la :D

-------------------------------------------------------

salam dan hai

sentap!! terkejut!! sedih!!
korang baca betul -betul kat sini HALAL
sijil Halal Malaysia syarikat Puratos ni ditarik
sebabnya ada penemuan DNA ba alif ba ya dalam ramuan yang diorang guna!!

tapi..
mesti korang tertanya kan apa kaitan syarikat Puratos & Secret Recipe?
kaitannya,
Secret Recipe adalah pengguna brownies & cake concentrate jenama Puratos!
korang cek dekat sini

alamak...Secret Recipe, tolong la buat sesuatu
tolong la cari ramuan dari syarikat lain yang halal
yang bebas dari ba alif ba ya, please.....
kempunan la i nak melantak kek SR yang sedap tu!!

do something please....


credit to cik kaki for the info!

7 comments:

-Sara- said...

itulah pasal :(

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tpkan dear, maera dpt satu link yg ckp SR menyangkal dakwaan tu. tapi, kalau betul diowg tak buat takkanlah JAKIM leh kuar statement camtu? hurm..

dakcik said...

eh ye ker? ala xleh mkn dah la..bru nk tempah cake..

dakcik said...

eh satu lagi..padanla cafe ikea kene samak..diorg dlm proses samak..tue pun satu lg xhalal kot..

~~zaa~~ said...

sara,

kan??:( frust i tau!

~~zaa~~ said...

khumaera ismail,

really?? tapi betul jugak, xkan JAKIM saja nak onar kn???ni darah daging ni...

~~zaa~~ said...

dakcik,

kan???baru nak tempah kek besday! :p


hah???ikea pong??? ala...meatballlllll