Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, June 15

penyegar mata layu

salam dan hai

semalam memang penat sangat rasa badan ni
bila dah sampai rumah dalam pukul 6 macam tu
terus landing kat sofa
kononnya aku nak baring-baring je kejap
sebelum kemas dapur & sapu sampah
sekali terlelap la pulak!

tiba-tiba terdengar orang ketuk pintu
tengok jam 6.30, agaknya mr.k kot yang ketuk
sekali bukak pintu, betul :D
aku pun tanya la dah lama ke sampai
mr.k cakap tak lama, baru je 10 minit!
ahahahaha kesian laki aku terkurung tak boleh masuk rumah
sebab aku lock dari dalam :p

sampai la ke malam memang penat je, layu je mata
memang nak tidur je
sambil-sambil tunggu mr.k solat isyak, aku layan la tv kejap
masa tu dah pukul 9.30 lebih
sekali terbukak channel B4U
omg!!omg!! cerita hindi Mann!!!!
terus terbuntang mata!!
hilang mengantuk, hilang penat!!
siap aku tahan mr.k jangan tidur dulu hehehehe
aku dah lama nak tengok semula cerita sedih ni
dah lama sangat-sangat
sekali dapat, sengkang mata la i!
siap menyanyi-nyanyi lagu hindi lagi!
kalah jiran hindi sebelah rumah i, tau!







cerita hindi zaman khan-khan memang terbaik! :D
picture credit to google

16 comments:

dakcik said...

adie pun tgk semalam! siap nyanyi2 lg..kitorg dah lena tido..dia sorg yg berjaga..hahaha..kaloh kite! =)

-Sara- said...

lyn industan mung! hehe :D

♥♥ KhamS ♥♥ said...

i pon tgk gak, tp x sempat abis kena tidokan anak pulok. last2 i pon tertido sama. hehee..

Ummi Rania Raffel said...

wahhh bestnye! suka giler citer MANN ni tau..

axie said...

kat channel mana za?? x jupe pon

aDieyZa said...

wah, layan hindustan di tgh malam.. syok eh.. feeling habis la tu kan..

az-ila said...

laa..citer mann ke male zaa..ala ruginya xtengok huhuhu

~~zaa~~ said...

dakcik,

hahahahah boleh geng ngan zaa kalo camtuh! hahahaha bestttt!!!

~~zaa~~ said...

sara,

minat gila kott hindustan nih! hahahaha

~~zaa~~ said...

khams,

hahahah yang tu takleh tolong! anak tido, mak join sekali hahahah

~~zaa~~ said...

ummi,

best sangat kan??? yang tak tahan bila part sedih....

~~zaa~~ said...

axie,

B4U..chaneel 133! rugi azie!

~~zaa~~ said...

adieyza,

feeling macam kite pulak yang berlakon! hahahah kesian mr.k! :p

~~zaa~~ said...

az-ila,

iyeee!! best kak zila....rugi tau tok tengok!! hehehe

.:Mama Dhia:. said...

berpulu2 kali tengok pun masih meleleh air mate tengok cite MANN ni tau..

~~zaa~~ said...

mama dhia,

rite! tak jemu wlpn dah hafal action die!