Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, June 15

rabu bertemu rabu

salam dan hai

genap seminggu tak update blog
ooo...sedihnya, terabai blog ni
so sorry guys
i'm really lack of time

sekarang ni kurang sibuk sikit sebab bos takde
kalau tak memang tak sempatnye aku nak berblog bagai
singgah-singgah blog orang kejap-kejap macam tu je la
jejak pun kadang tinggal, kadang tak hehehe
sibuk mengalahkan 1st lady! oppsss!! :p

now, our life are back on track
Alhamdulillah...
mak dah sihat sepenuhnya
Syukur Ya Allah, kembalikan hari-hari mak yang hilang 4 bulan lepas
rumah PIL seakan hidup semula
semuanya ceria, anak-anak pun ceria
menantu apatah lagi
seronok dapat tengok mak sihat seperti biasa
terima kasih, Tuhan....

so, aku & mr.k pun akan sambung semula plan yang tertangguh
ye la, bila keadaan tak mengizinkan
takkan kita nak fikirkan diri kita je kan?
otak masing-masing sekarang ni ligat je duk fikirkan itu ini
tak sabar!!! :D

family aku pulak macam biasa je
mie&abah Alhamdulillah semuanya sihat
cumanya dah lama tak pergi jenguk kak na
2 minggu dah tak singgah kedai dia
abe gee pun dah lama tak jumpa
insyaAllah, minggu depan pergi melawat diorang

ok sayang semua
aku nak pergi cafe, mentekedarah cari makanan
lapar pulak padahal baru bantai nasi lemak pulul 10 tadi!
bye!

4 comments:

aDieyZa said...

lps ni rajin2 update blog k..

dakcik said...

i plak yg xsehat..beguk katenya! hehe

~~zaa~~ said...

adieyza,

insyaAllah..hehehe :D

~~zaa~~ said...

dakcik,

get well soon ok! nanti zaa taknak bawak g makan kat luar sebab beguk! hahahah