Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, June 20

rezeki terpijak

salam dan hai

happy monday morning, dear
ada siapa-siapa monday blues today?
me?of coz lah! hahaha nyaris-nyaris nak cuti dah hari ni
mr.k memang depend on me je
heheheh nasib baik la ada kerja nak settelkan
kalau tak, memang tengah terbongkang la ni :p

weekend lepas kami tak balik rawang pun
balik minggu ni sebab mak nak buat kenduri kesyukuran
so, bila kat rumah tau je la kan?
kemas tu, kemas ni
punggah sana, punggah sini
kemas semua bilik, kemas semua almari
asingkan semua baju-baju yang dah tak muat erkkkk :p
memang penat tahap gaban ok!

tengah dok syok-syok mengemas, mak call
aku jawab, mak mintak no account
aku pun tanya la kenapa
pastu aku terus pass kat mr.k
masa mr.k duk cakap dengan mak, kejap-kejap gelak besar
kejap, gelak besar lagi, pastu bagi no account kat mak
curious jugak aku kan?
lepas je mr.k cakap dengan mak, terus aku terjah hehehe
rupanya abah dapat duit EPF, so share la sikit-sikit sorang dengan anak-anak!
wahhhhh!!! heheheh syok wooo!!!
malam tu terus pergi check!! pehhhhh!!! boleh tahan banyaknye!! :D
hahahahah rezeki!! rezeki!!
tengah hujung-hujung nak gaji ni, dapat masyuk pulak!
seronok habis kitorang!
thanks mak, abah.. :D


pic googled



p dot s : rezeki Allah bagi ada di mana-mana, di dalam apa-apa bentuk sekalipun :D

10 comments:

.:Mama Dhia:. said...

wah..murah ati sungguh abah awak yer..
teringat 2 tahun lepas kalo tak silap..abah bg duit raye kat adik beradik..RM2k sorang..(^__^)

aida yan'z said...

wow..seronoknya zaa....

axie said...

murah rezeki dia..

~~zaa~~ said...

mama dhia,

abah mertua yang sangat baik! :D

~~zaa~~ said...

aida yan'z,

rezeki kak!! rezeki!! tak mungkin aku tolak! hahahaha

~~zaa~~ said...

axie,

amin! :D semoga rezeki2 lain pun akan murah sentiasa

-Sara- said...

wahh gituu! bestnyaa!

sara sokmo doakn zaa n kerol muroh rezeki sokmo! ;)

~~zaa~~ said...

sara,

:D i menari tak benti u tau! hahaha :p

tq dear... :*

Nani said...

cik adik...please email slip gaji ye..tq

~~zaa~~ said...

nani,

dah! :p