Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, July 26

ada apa dengan 26 Julai?

salam dan hai

1st of all, this entry is dedicated to all DSK Polisasians Batch 2003/2005
sedar or tak, today genap 6tahun kita berkhidmat yaww! :D
semoga anda semua menjadi PA yang disenangi ramai, berdedikasi, berintegriti ;)
please remember, banyak lagi masa, situasi & keadaan untuk kite tempuh nanti
so, be passionate ok! :D
jangan lupa tau kenangan kite kat polisas dulu!

2nd,
26 julai ni jugak birthday kak nana!
akak!! happy birthday to you!!
my best ever akak since aku kerja! :D
tapi sorry eh, ni tahun pertama zaa tak dapat wish & nyanyi depan akak :(
dalam telefon je, dengar suara
apepun, zaa harapkan yang terbaik untuk akak ye!


e2 je, bye! :D

8 comments:

Anonymous said...

Tq tq siap post lagi lam blog, terharunya....tu la dah tak dapat peluk2 macam dulu lagi dalam telefon pun takpe siap PA ngan Bos nyanyi tuk akak hehehhehe doakan untuk akak ye, moga ia dimakbulkan-amin

axie said...

hepy 6 tahun bekerja MOF..!!
hepy besday kak nana!

III bDkNaKaL III said...

6 tahun dh beb kte kj...xkusangka!mcm² cerite...mcm² kerenah manusia kte jumpe...TAHNIAH utk kite!!!

dakcik said...

wah kemain jd PA berintegriti..
hahaha..

akak , hepy besday ..
nk jugak ?? =)

~~zaa~~ said...

kak nana,

:D heheheh special tau!! sedih tapi happy! :D

~~zaa~~ said...

axie,

happy jugak! tapi azie je belum pernah tukar bahagian! hahahah tak aciiii!!!

~~zaa~~ said...

bdknakal,

betul tu! & macam2 bos yang dah kite jaga! hahahaha

~~zaa~~ said...

dakcik,

kate baru balik kursus integirit! hahahahah ;p



ehh..sibokkk! :p