Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, July 17

gua chow dulu, bebeh!

salam dan hai

start hari ni sampai rabu
aku akan memanjakan diri ke cherating dengan dakcik ain! :D
hahhahah bukan pergi suka-suka pun, berkursus tau!
ambik peluang la time suami pun berkursus, bos pun takde
tapi aku kursus tak lama macam mr.k :(

aku nak pergi jap lagi pukul 12

aku pergi naik bas ofis je, & sorang
sebab dakcik dah balik kuantan awal lagi, ada kenduri

so sorang la i dalam bas jap lagi
mr.k dah pergi pagi tadi
aku hantar dia kat ofis KWP
dia pun naik bas jugak

semalam punya la balik lambat
sebabnya abe gee buat kenduri kesyukuran sikit
nasib baik pagi semalam aku dah siap-siap packing
banyak pulak tu packing
mr.k sebiji je, aku yang banyak
heheheh sebabnya, balik je dari kursus nanti
aku terus pecut ke rumah abe gee
bermastautin kat sana sampai la mr.k balik kursus
so semua barang aku dah pack siap-siap letak dalam kereta
& kereta aku tinggal kat ofis je, senang!

eh, ok la korang
dah nak pukul 12 ni
kang aku kena tinggal bas pulak nanti! :p
nanti kalau sempat, aku update kat sana ye!

KL!!!! Peace Yo!! hahahha :p

4 comments:

-Sara- said...

slmt berkusus laling :)

dianizan said...

slamat berkursus..ada masa jom la jln2 umah i..

~~zaa~~ said...

sara,

tq laling! :D

~~zaa~~ said...

dianizan.

ayakk...zaa naik bas la ina, patah kaki takde kete hehehe