Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, July 12

being husbandless again

salam dan hai

mode : sedih :(

start minggu ni 17 julai sampai la 28 julai
mr.k kena pergi kursus :(
sedihnya :( :(
almost 2 weeks, you know??
kursus memang la dekat je kat sungai congkak
tapi kena bermalam kat sana
weekends pun ade class
tu yang buat aku lagi sedih tu
dah nak dekat puasa nanti baru mr.k balik :(

& aku macam biasa la
akan diposkan ke puncak jalil
untuk keselamatan katanya
takut duduk sorang-sorang pun ye jugak
bukan takut benda yang halus
tapi takutkan perangai manusia sekarang yang macam-macam
so, untuk taknak buat mr.k risau
aku kena jugak la poskan diri ke puncak jalil

jauhnye la hai rasa nak pergi kerja
selalunya 3 minit dah sampai ofis
ini nak tak nak setengah jam, kalau nasib baik
dengan sesak yang super! eee..tak sanggup la rasanya
but i have to :(



p dot s : nanti kite rindu awak macam mana??? (-,_-,)

7 comments:

az-ila said...

ala ciannnya za..sabar ek xlama kejap je tu (nk sedapkan hati za je ni hehe)..anyway dun sad2 ok..be happy always...ala telepong kan ada..dail je lah bila rindu hehe...

-Sara- said...

ala lamenyeee..xpee.. skali skala redah jem..sara ni ari2 tau! :D

tp bkn i la yg drive, pilot i yg drive..wakaka

dakcik said...

ololo..sian dia..sabo k..

p/s : kalo rindu peluk la baju mr.k..hehehe

sahida said...

sdey nya zaa.. faham sgt perasaan tu, mmg akan jd tak keruan je bila si dia tiada di sisi, kan?=( Take care dear..

Anonymous said...

Ala ala sedihnya saya....takpe takpe akak kan ada heheehheee

axie said...

alo...sian dia...
takpe jauh nanti lagi rindu ;)

Madamme Anne said...

zaa... hehehe.. bru nak komen... xper biase2 kan la diri tuh eh...
anne plak mmg dah rutin.. every year hanan akan xde untuk 2 bulan, n setiap bulan msti seminggu dia xde.. so lame2 mmg da biase lah diri ni.. :)