Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, July 19

I am so sleepy!

Salam dan hai

Pehh...hari ni memang hari yang amat memenatkan! Mata ni memang mengantuk yang amat! Modul hari ni macam boring je. Pastu dah la petang nanti ada grouping! Benda yang paling aku tau suka!! Hahaha

Eh,korang! Gambar tak keluar eh kat last entry tu? Alamak,macam mana eh? Aku pun confius jugak. Lagipun aku update by phone je kan. Takpe,takpe..nanti esok aku balik,aku upload lain ye..jangan marah eh? hehehe..:p komen korang pun nanti aku reply bile dah balik ye! :d

Ok,bye korang! Aku nk g mkn!

No comments: