Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, July 22

kembali berkhidmat untuk negara :D

salam dan hai

aku dah kerja pun semalam
tapi punya la sibuk sampai tak sempat nak say hai kat korang pun
nasib baik masa kursus 3 hari, ada orang replace tempat aku :D
so kerja tak la menimbun sangat!
thanks ye pada mereka-mereka yang membantu!

bila nak update pasal cherating?
ermmm...tunggu dakcik update dulu boleh tak???
aku link kan je nanti! hehehehe
sebab semua gambar kat dia
aci tak??? :p
boleh la ye, kurang sikit kerja aku! hahahha

pagi ni bos takde, so rilex la sikit
tengahari ni pun nak keluar dengan half of SS
sebab nak tengok cikpuanezah kurus!! whoooooaaaa!!!
i jeles ok! i bila la boleh kurus ni (-_-")


p dot s : seven days to go :(

10 comments:

ZaNa aDieyZa said...

nnti update cerita kat cherating tu yer..

axie said...

za tunggu apa lg?
pg lah tukar size ;)

dakcik said...

hahaha..siap tggu i update belog! xaci..i pon bile ntah nk update..mls betul nk transfer gambo! haha

ala, i pun nk tgk ezah yg kurus tu jugakkkkkk!!!

goblogbyfarah said...

haah izah dah kurusssss!!!tanjat boboi!hahaaa

~~zaa~~ said...

zana adieyza,

tuggu dakcik update dulu! heheheheh :p

~~zaa~~ said...

axie,

:p :p :p :p

~~zaa~~ said...

dakcik,

harus la i tunggu u update! kate gambo dalam kamera u! hahahahha cepatttt update!!!!! :p

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah.

betul kak! series kurus!! heheheeh

Ezzah said...

zaa : hamboiiiiiiii kemain ek! kurus mung! ahahahah :D

~~zaa~~ said...

ezzah,

hahahah promote sehhh!! :p