Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, July 19

Live from cherating!

Salam dan hai

Online babes! Hehehe korang semua dah tidur ke? Ala, jangan la tidur lagi, teman la aku :p

So far, kursus hari ni best! Esok lagi syok sebab kursus sampai pukul 4.30 je...pastu pandai-pandai la buat hal sendiri..

Ni aku nk share sekeping dua gambar kat cherating dengan ain! Buat pengubat rindu korang pada aku! Hahaha bajet orang rindu konon! :p
Ok la korang,aku nak tidur dah..mata dah layu je ni..nanti bile free,aku online lagi ye..tata! :D

p dot s : ten days to go... :(

6 comments:

aida yan'z said...

seronoknyer kamu..

-Sara- said...

mane gambo? xdok pong..

mrs.spicy said...

lama nye training. selamat berseronok

~~zaa~~ said...

aida yan'z,

best kak! rugi ko tak ikut!

~~zaa~~ said...

sara,

ayakkk!! nanti balik zaa update ye!

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

bawak diri bila laki takdok! hahahah dah beronok-ronok dah ni!