Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, July 2

perempuan ni memang cantik bila bertudung

salam dan hai

aku memang suka fazura
sangat-sangat suka
dari mula-mula dia jadi artis lagi
walaupun ramai yang cakap die berlakon keras, kayu
tapi aku tetap suka dia :D heheheh
sebab die memang gorgeous, flawless, gebu
dia pakai ape pun cantik
pendek kata, semuanya la cantik kat mata aku kalau FAZURA hahahah :p

bila tengok dia bertudung, lagi cantik Subhanallah
uniknye ciptaan Allah ni kan?
semoga terbuka pintu hati dia untuk bertudung suatu hari nanti
bukan niat aku nak mengagungkan artis
tapi terpegun dengan ciptaan Tuhan.
dont get me wrong ok :D









credit to beautiful nara



12 comments:

az-ila said...

meme pun za..k.zila pun suka tengok dia..comell..aritu jumpa dia kat alamanda ngah shooting drama..serius comell!!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

kalau btudung terus lg lawa kan..hihi~

aDieyZa said...

mmg lawa bila dia bertudung.. manis jer muka tu..

Fazila said...

akak pun minat fazura.... manis sgt

sahida said...

suka fazura juga, lagi- lagi bila bertudung.. cantek sgt.;)

~~zaa~~ said...

az-ila,

bestnyo jumpe die!!! :) tapi die meme shantikkkk!!!!

~~zaa~~ said...

khumaera ismail,

kan????tersangat manisssss

~~zaa~~ said...

adieyza,

betul2...macam sesuai je..

ain said...

btl!aku pon sukeeee sgt ni..chantek kan dia..kat tweitter pon dia friendly..suke tgk dia lyn peminat dia.. :)

~~zaa~~ said...

fazila,

kannn??? manis macam zaa tak?? (+_+)

~~zaa~~ said...

sahida,

sama :D zaa memang minat sgt!

~~zaa~~ said...

ain,

sangat weh...ramai gile kot orang komen die sangat friendly! ehehheheh