Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, July 5

life must go on

salam dan hai

:) kite lupakan cerita sedih semalam ye
biasa la, aku pun manusia biasa je
takkan lepas dari merasa semua kesedihan tu
tapi insyaAllah, demi suami yang tersayang
aku akan cuba untuk bertahan selagi mampu

korang,
aku nak tanya ni
kat mana nak cari daging pepperoni tu ye?
ala yang macam dalam pizza tu, yang bulat-bulat tu
ni macam kat bawah ni




kat mana ada jual ek??
cold storage ade tak?
hari tu cari kat giant, carrefour semua takde
cuma tak sempat menyinggah kat cold storage je
ce korang tolong aku bagitau kat mana nak cari benda ni

tq! :D



*pics from google

6 comments:

mrs.spicy said...

macam pernah nampak jer kat c4.

axie said...

erm..sedapnya....nak..

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

ye ke yang???ape la kolot nau c4 alamanda ni takde! hahahaha

~~zaa~~ said...

axie,

:D kalau jadi tau! hehehe i tak lupe kat orang aras 9! :p

axie said...

hehe...za rehat makan dgn sapa??

~~zaa~~ said...

axie,

sorang2 :( takde teman!