Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, July 1

tuan belog demam, blog pun sunyi

salam dan hai

sorry lama biar blog ni terbiar
susah sikit la nak update blog sekarang
sibuk sangat-sangat mengalahkan bos :)
nak update pun tak tau nak cerita pasal apa
bila idea mencurah-curah, sibuk sangat pulak
bila dah takde kerja sangat, idea pulak kering kontang
ape pun tak boleh! :p
nak-nak pulak 2 3 hari ni aku tak berapa sihat sikit
so kemalasan tu menggunung la

aku nak bercerita pasal kenduri kesyukuran yang mak buat minggu lepas
tapi gambar sekeping pun takde
sebabnye aku sibuk sangat kat dapur
tapi yang penting, semuanya berjalan lancar
& puding caramel ku menjadi pujaan semua hahahahah

minggu ni punya plan, nak pergi rumah fatenton sebab majlis aqiqah amber
then shoot terus ke batu caves :D :D :D
dari situ, nak singgah kedai kak na jap sampai malam
lepas tu nak pergi 1 lagi tempat :D
fuhhhh penuh aktiviti hari sabtu nampaknya!
so hari ahad, kite duk rumah sajo, kemas rumah&iron baju
dah dapat rasa dah ke'happy'an yang akan dialami nanti hahahaha :p

ok, stay tuned eh.
nanti aku update lagi!

6 comments:

sahida said...

wah, zaa.. lama huda tggu zaa update. menyepi ingt ada gudnews. always pray for u, get well ok?

dakcik said...

bz kaloh perdane menteri! hahaha

-Sara- said...

ptt ah lame je menyepi..dh ok ke demamnya yang?

sok sara xpat gi..kene ari yus keje..nk tompang fara plak die blk PD :(

~~zaa~~ said...

sahida,

:) not yet dear....busy sangat la skang nih...tq huda!

~~zaa~~ said...

dakcik,

hahahhah i lagi hebat dari pm tau!

~~zaa~~ said...

sara,

dah ok ckit yang...tu la..igt sara dtg, dah lama tak jumpe :(