Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, July 6

Wordless Wednesday #2

salam dan hai

:)










:D seronok! :)

20 comments:

axie said...

perghhh
pandainya buat piza sndiri!!
nak!nak!nak!

p/s : rambot bunga tetap ada..hehe

Anonymous said...

emmm sedapnya...muka Mr.K tak tahan heheeheeeheheh nak order camne 7552525 ke 755 tekan2 tak dapat

Jan@Afzan said...

dear..

nampak sedap pizza tuh..
share lah resepi...hehe

btw, blog-hoping ni..jumpa blog u..lenkali datang lagi..

p/s : nak panggil ape ye?

-Jan-

dakcik said...

dah dapat rase ! nti nak lagikkk! jumahat eh..hahaha

~~zaa~~ said...

axie,

hahahah jumaat eh! :p hahahah

p dot s : rambut bunga tak boleh dipisahkan! :p

~~zaa~~ said...

anon,

ala kak..tadi kan dah bagi nombor! hahahaha

~~zaa~~ said...

jan,

salam kenal..panggil zaa je :D singgah lagi ok, kite exchange link..

ala, pizza kampung je heheheh. nnt kite share resipi..

~~zaa~~ said...

dakcik,

sibokk!! hahahah yang dah rasa hari ni, jumaat tak dapat dah! hahahaha

sahida said...

zaa, pandainya masak.. ajar la..hehe

axie said...

jumaat cuti!!!

Fazila said...

akak x dapat pun... cedihnyer :(

~~zaa~~ said...

sahida,

hahahah pizza kampung yang oi...hehehe ok2 nanti zaa tempek resepi ye!

~~zaa~~ said...

axie,

ayakkk!!! :p takleh nak nolong la mcm tu! hahahaha

~~zaa~~ said...

fazila,

yang tu trial je la kak heheheh jumaat ni zaa bawak g bkp ye :D

-Sara- said...

zaa! jeles ah! buat piza sndiri kot! dh ah pakai baju blk keje xnyempat2 masok dapor ek! hehe :D

wordless sungguh!

Ummi Rania Raffel said...

resepi pelissss

~~zaa~~ said...

sara,

hahahaha :p jangan jeles! tu la. memang tak sempat nak tukar baju pong! heheheh

~~zaa~~ said...

ummi rania raffel,

ok, nanti i tempek! :D

Madamme Anne said...

nak tau care wat doh jer.. aku wat sampai sudah x menjadi.. hampeh btul.. :))

~~zaa~~ said...

madamme anne,

hahahah ala, senang je la n wei! nanti aku share eh!