Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, August 23

aku belum balik kampung lagi la hehehehe :p

salam dan hai

lamanya aku tak update blog :D
sibuk je memanjang tau! benci i!
tak menang tangan dibuatnya
pastu dengan condition aku yang kurang sihat sikit
menguji iman sungguh
hari ni pun sama
hampir-hampir nak berbuka puasa dah pagi-pagi tadi
sakit bukan kepalang
bila duduk, nak berdiri sakit
bila berdiri nak duduk sakit
gerak banyak-banyak sakit
menggigil satu badan
tapi aku cuba je tahan, kuatkan diri
alhamdulillah, kurang sikit & aku still berpuasa

dah berapa hari aku tak update menu Ramadhan :D
sebabnya mood nak ambik gambar makanan dah hilang
yang tinggal hanya kenangan mood raya!! :D
minggu ni aku kerja sampai khamis je
pastu chow chin chow balik kampug!
tak sabar nak berbuka dengan my family kat kampung
dulu time bujang, setiap kali puasa, mesti balik
tapi dah kawen ni, biasa la kan?
pengorbanan yang perlu kita buat bila dah kawen

menu hari ni, mr.k request nak makan kari ikan
balik jap lagi kena singgah pasar la, beli santan
& projek kuih raya aku hampir siap! :D
aku buat kuih yang super simple budak tadika pun boleh buat!
tapi yang buat lagi seronoknya, mr.k pun terjebak sekali heheheh
tq darling!
you are the best lah! :*
nanti esok aku tempek gambar kuih-muih aku ye

till then, bye!

12 comments:

dakcik said...

ingat kan dah cuti..
senyap jekkkk..hehehe

jgn lupa projek kite..hihi

p/s : eh u ..i dah dpt karipap cinta..nti tgk la kat belog i tau..hehehe ;P

mr&mrs affendy said...

kak za, ntah² xchat tu ada mkna...heheh..mudah²an la eh...

Anonymous said...

akak tahu kuih apa? hehehehehh

axie said...

patutlah senyap jek..
ingatkan dah sambut raya ;)
balik kampung hati2 tau!

♥z@z@♥ said...

bestnye org tue esok dah nak blk kg..ckp kt mr.K drive hati² ye..ngantuk gilir² ye..

~~zaa~~ said...

dakcik,

heh! baru je sembang tadi hahahah


i nak tengok kurma special tu! :p

~~zaa~~ said...

mr.mrs affendy,

aminnnn :D

~~zaa~~ said...

anon,

hahaha kak nana ni semua la tau! tp tak sempat nak pos ke 4 selatan la

~~zaa~~ said...

axie,

belum lah! :p azie balik bile?

~~zaa~~ said...

zaza,

:D sila jangan jeles! hahaha

axie said...

jumaat mlm sabtu kot
kompem jem

~~zaa~~ said...

axie,

hahah sabtu memang konpem2 jem yang oi! nasib azie balik jumaat