Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, September 7

i'll make it private

sticky post until 3pm, today.

salam dan hai

aku dah pernah bagitau korang semua dulu
yang aku nak private kan blog aku ni
and hari ni, semua tu memang akan terjadi
tanpa sebab-sebab tertentu
cuma rasa macam nak private :D

so, start from now until 3pm
korang still boleh baca blog aku lagi
but don't worry, i'll invite bloggers yang i betul-betul kenal
and space limited, only for 100 readers
kalau ada siapa-siapa yang aku tak kenal, but still nak baca blog aku
i'll considered to invite, depend on balance space yang ada ye

jangan tanya kenapa aku nak private
agaknye sebab mimpi basah kot semalam ;)
more comfortable to share anything, i guess

so, please take a chance today :)
leave your email at comment box
i'll private my blog soon 

till then, bye! 

15 comments:

axie said...

jgn lupa invite azie tau!

-Sara- said...

jgn lupe invite i tau! klo x taknak kwn tau! hehe :D

III bDkNaKaL III said...

aku pembace setia...so harus termasuk dlm 100 readers yg ko btl² kenal tau yang!

Anonymous said...

ala akak camna...jangan lupa invite gak

dakcik said...

jgn lupe invite i ok!
nti sng nk share story & resepi..=)

WILAYAH C.T.M said...

me too..putribonda@gmail.com

AsSimpleAsMe said...

silalah invite saya jugeee...thihihi. dahliaahmad85@gmail.com yeh!

Madamme Anne said...

jgn lupe invite anne ok.. :)

Azwana Shamsudin said...

dont forget me! :)

sahida said...

invite huda please!!:) yessamine247@yahoo.com

axie said...

eh lupa plak nak bagi email
littlebride17@gmail.com

♥z@z@♥ said...

jgn lupekan i ye you..klau x #sentaphatimaknak...huhu

Cik Hazz said...

oh please invite me jugak. suka follow readings ur blog. ngeeee~~ hasnizah@gmail.com ;-))

Anonymous said...

email akak jdnanafazlina@gmail.com hehehehe

InaAchik said...

terima kasih sebab masih igt akak...
thanks syg.

apa pun keputusan harus bersebab kan? :)

take care and all the best my dear...