Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, August 12

menu Ramadhan #11

salam dan hai

sibuknya hari ni, seriously
Tuhan je la yang tau
sampai aku rasa macam tak boleh handle
tapi tenangkan diri, fikir positif
then sambung kerja balik
bayangkan aku tak bangun & keluar dari bilik dari pagi 7.30 until 12.30!
pressure kejap! hahahah
dah la aku mengantuk sangat-sangat hari ni
balik je rumah time lunch tadi, terus makan nasi benam kat sofa! tidur!
sedar-sedar 2.15 :D lega!

menu semalam
ayam masak lemak cili api, telur dadar, sawi+taugeh goreng & sambal belacan
itu saja :D




till then, bye!

8 comments:

-Sara- said...

zaa, telor dadar tu slalu ade..mmg wajib eh? ;D

*jgn lupe roti paye tau! :P

InaAchik said...

bila nak buat telur bungkus? heheeeeeee

axie said...

erm sambal belacan..

~~zaa~~ said...

sara,

:D ha..taktau la nape takde telur dadar macam tak lengkap! hehehe

~~zaa~~ said...

inaachik,

dah buat dah kak! heheh nanti za update entry! :D

~~zaa~~ said...

axie,

sedap azie! pedas meletup!

♥z@z@♥ said...

ayam masak lemak cili api tue membuatkan saya laparrrrrrr...=)

~~zaa~~ said...

zaza,

:D saya pun laparrrrrrr :D hahahah