Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 18

menu Ramadhan #17

salam dan hai

hari ni kurang sibuk sikit
tapi kemalasan pulak yang melanda hahahah
dah petang-petang ni baru nak update blog :D
semalam masak simple je
sebab aku dah kering idea, boleh?heheheh
macam ni la kot mak kite kan?
dah sampai 1 tahap, tak tau nak masak apa untuk family
setiap hari pulak tu, tanpa fail!
kite ni time Ramadhan ni je la masak beria
ye la, kalo hari biasa mane makan malam kan?
tapik spring la kat semua ibu di dunia! :D



ikan masak masam manis

pak choy + cendawan sos tiram

telur mata wajib :D
 ha, ye itu je yang aku masak semalam :D
apa yang penting kerjasama
laki mak tersandar kekenyangan!


10 comments:

-Sara- said...

ok sgt2 dah tu..hari2 menu lain2 je zaa masak..xkering idea lagi la tu :D

Cik Hazz said...

sangat menguji keimanan di bln yg mulia ini. hohoho. tak sabar nak tunggu berbuka!! ;-)

♥z@z@♥ said...

masam manis tue yg terliur tue..telur mmg menu wajib ek...huhu

axie said...

samalah kite zaa..dah kering idea..hehe

~~zaa~~ said...

sara,

dah kering dah yang...sampai kena perah otak dulu hahahah

~~zaa~~ said...

cik hazz,

heheheh sorry! :D takpe, sikit je lagi nak berbuka ni ;)

~~zaa~~ said...

zaza,

masam manis paling senang je sebab malas nak blend cili kering bagai! :D heheh takde la wajib, bila teras nak makan jah

~~zaa~~ said...

axie,

tau takpe! langsung tak boleh pk dah hahahah

dakcik said...

bestnya ikan masam manis tue..terliur mak! hehe

~~zaa~~ said...

dakcik,

heheheh buat la!