Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, August 3

menu Ramadhan #2

salam dan hai

wah!! pagi-pagi dah tempek gambar makanan!
hahahaha ampun korang!! ampun!!
bukan ape, sekarang ni kurang busy
takut nanti lama-lama tertangguh pulak bila dah busy

semalam lagi la simple yang amat menunya
masak sambil pejam mata je hahaha
punya la simple, tau?
tomyam campur sahaja. titik. :D
letak sayur banyak-banyak, so tak yah masak sayur dah
pastu pelengkap tomyam for sure la telur dadar kan?
& sebelah telur dadar tu, ayam masak merah lebih semalam
mr.k nak makan jugak
ha..simple gila kan??hahahaha pemalas kah perempuan ini??

oh..tidak..
ini pun request katanya.. :p

air biasa la
teh o panas, and manggo juice





tengahari ni insyaAllah nak pergi alamanda kejap
aku nak beli barang sikit
barang apa, tunggu next entry ok
ada 2 orang kat aras 4 blok selatan yang dah tau tu
tolong diam-diam dulu eh! hahahaha
aku memang nak pergi tengahari
sebab kalau pergi malam, karang skip tarawikh pulak
no..no..tak boleh skip, kena penuhkan insyaAllah

till now, bye!

12 comments:

axie said...

ha...barang apa tu?? kenal kol dakcik & kak nana ni tanya..
za..sedapnya tomyam! nanti azie letak gambar azie masak semalam ;)

-Sara- said...

aipp! bape kali ckp jgnlah tempek gambo2 mknn bln2 pose ni, bagitau je dahlah!

nak kene babap betol nih! :D

dakcik said...

i dah tau u nk beli ape..
hehehe..
jgn lupa tau ! ;P

p/s : bila la ain nk temepk picture hasil masakan sendiri lak..;)

Anonymous said...

dak cik..akak lagi tahu apa za nak buat, apa za beli hehehehehhe

za, nak tutup mulut upah dulu hahahahaahaa

Madamme Anne said...

Anne hari pertama goreng nasi jer.. Ahahaha.. Boleh la wat makan sndri n anak2... Hanan kena pantang.. So msak singgang je la tuk dia... :)

~~zaa~~ said...

axie,

hehehehe mane aci!! :p ala, tomyam campur biasa je yang oi...hehehe

~~zaa~~ said...

sara,

tak best entry takde gambar! hahahaha



larikkkkkk!!!

~~zaa~~ said...

dakcik,

ape???ape??? takde papepun i beli! :p

~~zaa~~ said...

anon aka kak nana,

haiipp! syhhhhh heheheheh :p

~~zaa~~ said...

madamme anne,

nasi goreng pun sdap wehh! hahaha n, apsal hanan pantang???

fatenton said...

oit jom lah bukak puasa same2.. plan2 cepat!

~~zaa~~ said...

fatenton,

yup makcik! tengah deal tarikh ni hehehe masing2 busy jek memanjang!