Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, August 24

menu Ramadhan #23

slam dan hai

esok sehari je lagi aku kerja! yeayyyy!! :D
and as i said yesterday, mr.k mintak nak makan kari semalam
so aku pun mula la menggiling rempah ratus, bawang, cili semua buat la :D
kari ikan tongkol, stok terakhir :D
kobis goreng campur ayam, stok terakhir jugak :D
& sambal goreng, mak bekalkan :D





stok hari ni, tinggal ikan selar je 2 ekor heheheh
jenuh dah aku fikir nak masak ape tak tau
pastu esok lepas kerja, terus balik ke rawang
berbuka & maghrib kat sana
then baru gerak ke umah kakna, amik anak buah, nadila & syafiq
sebab diorang nak ikut aku balik awal
singgah kepong jap, jumpa yu & bagi baju raya nasuha
pastu, balikkkkk!!!! :D
bestnye!!!!!


6 comments:

axie said...

best ah dia esok balik dah..

dakcik said...

wah bestnyaaaaaaaa !

xnk singgah umah i ker?bg duit ry sofea? ehehehehe

~~zaa~~ said...

axie,

:D best ok!

~~zaa~~ said...

dakcik,

:p mak die pulak yang lebih2! hahahah kalau sofea nak duit raya, kena datang open house umah auntie ok! :p

♥z@z@♥ said...

seronoknye org tue..maklumlah cuti lama..hihi

~~zaa~~ said...

zaza,

haruslah! :D hahahah