Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 11

menu Ramadhan #9 & #10

salam dan hai

korang semua nak tau tak jawapan teka-teki aku ni? (^_^)
hahahaha dalam ramai-ramai yang teka, sorang je yang betul!
tepat sekali! heheheh
and the answer is *drum rollsssss*







drum rollsssssss lagi

















lagi























mee maggi cepat dimasak sedap dimakan! :D
hahahaha tengok la selera laki aku tu
berbuka nak makan maggi hehehehe
dear body,
sorry i dah masukkan makanan yang kurang berkhasiat kat you!
bukan selalu kan? ;)
tahniah kat ezah sebab bagi jawapan yang sangat tepat! heheheh
hadiahnya?
tunggu hari ahad kat rumah ko ye dah la ko dengan sarah pakse aku hahahah




and kat bawah ni menu semalam
sup sayur+telur, ikan bilis goreng sedap gile :p & ayam masak sambal cili api
memang selere betul semalam!
selera tetap selera, tapi makan ala kadar je masing-masing
sebab cepat kenyang plus takut tak larat nak tarawikh hehehehe




& nak dijadikan cerita
bangun sahur pagi tadi macam biasa la kan 4.30
lepas tu panaskan lauk semua
masak air, senduk nasi
sekali tengok api dapur gas macam malu-malu kucing je
aku tutup, then bukak balik
pun sama jugak tapi lagi malu heheheh
pastu tiba-tiba terus padam!
alamak, gas habis!!!
sempat panaskan 1 lauk je :(
nasib baik nasi panas, kalau tak memang makan nasi & lauk sejuk je la :p



p dot s : semalam merajuk-rajuk manja dengan mr.k :( tapi bila nak tidur, baik balik ;)



12 comments:

-Sara- said...

alaaa..sara ckp kat izah, sara cume teringat2 je roti bom zaa tuu..sara tak paksa pong zaa buat tau :(

haru btol gas hbis time sahur kan! hihi

eleh eleh..dah nak tidooo memanglaa baikkkk..kalau tak rugi nnti! hahahah!!

InaAchik said...

nak tidur harus la baik zaaaaa... ehheheheheee...

~~zaa~~ said...

sara,

sebagai SS yang baik, harus la zaa tunaikan bayangan makyong tuh! hahahaha jangan lupa gulai ayam sedap2 eh! :p

hahahahah!! teeeetttt!! :p

~~zaa~~ said...

inaachik,

hahahah memang pon! rugi katanya! hahahahah

axie said...

sedapnya tengok megi tuh..siap ada sotong...

p/s: kat atas katil ,mestilah kena baik..

~~zaa~~ said...

axie,

hahaha ce try bukak pose ngan maggi! selera lain macam heheheh


:p

♥z@z@♥ said...

amboiiii...bukan main lagi ye..hahaha..baik blk oke je tp jgn lupe sblom subuh kene mandi..hahahahahaha

~~zaa~~ said...

zaza,

hahahahha pandai la demo tuh! :p

fatenton said...

amboiii ayat gatal nampak.. puasa woi puasa! hahaaa

~~zaa~~ said...

fatenton,

hahahaha eh, takpe yang oi..puasa di siang hari je hahahahah :p

dakcik said...

ala , i salah teka ckit jek kan?
kalo xdpt g umah ezah..hahaha..tetibe kan !

ehem2..mmg la mase nk tido baik..nti xdpt kan..hahahaha (gurau jek)

~~zaa~~ said...

dakcik,

hahaha motif? hahahah

ain! hahahahaha luc ah! :p