Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, September 22

jamuan raya division :)

salam dan hai

wah...lama tak tunggu gambar i??hahahah
ni baru sempat nak update blog
gila ah sibuk hari ni! sangat-sangat!
dah, aku malas nak cakap banyak
kang datang kerja lain pulak, tak sempat nak upload lagi nanti
tapi gambar adalah sangat tidau teratur ye
menu jamuan macam biasa la kan
satay, nasi beriyani, lemang, nasi impit
& ada menu tambahan dari setiap sektor
enjoy!


ruang legar yang meriah

potluck pecal from sektor D

with geng sektor D

in front of my room

goodies from sektok S



sebahagian dari division

:D

satay! satay!

hot stuff! sagu paling sedap!

KSP

yours truly & fiza

bihun sup from sektor E

deco! deco! deco!

sektor K with cendol & dayangs hehehe

mek kecik & mek vesarrrrr

with staf sektor A

laksa johor from sektor A

itu la serba sikit gambarnya
tak kuaso den nak upload semua
terlalu banyak sampai tak larat nak pilih!

till then, bye!


p dot s : seminggu ni direct seminggu jamuan! :D sambung esok pulak kat lovey dovey BKP!

p dot s : hari ni puasa, insyaAllah..tapi tak tau nak berbuka apa. tekak macam nak secret recipe

9 comments:

-Sara- said...

uii meriahnyaaa! :)

♥z@z@♥ said...

besar gadabak ye muke I..hihi..ewah u makan saje ye..

dakcik said...

meriahnya ! =)

p/s : besornyeee gmbo! hehe

axie said...

meriah! siap payung kat dinding..haha :D
tp knp i tengok bukan mcm mek zaa yang selalu???
paham x??paham x?? :)
nak tgk pic raya BKP plak..(baru keluar perangai zaa yang betul!!)

~~zaa~~ said...

sara,

hahahah penuh dengan makanan je tau!

~~zaa~~ said...

zaza,

ha, baru la jelas :p

eh..u ke i yang makan tak benti?? hahahahah

~~zaa~~ said...

dakcik,

hahahah penuh gila kot dengan makanan! :p

~~zaa~~ said...

axie,

siap berdeco tau! hahahhaahah paham!! paham!! hahahaha :p cover line! hahaha

goblogbyfarah said...

zaa..ada kawan akak baru masuk tempat zaa. izhan nama dia..kem salam die eh!hehe...