Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, September 12

raya edisi bergambar - pasir mas

salam dan hai

as i promised, hari ni nak bagi korang layan gambar saja!
sebab aku malas nak mengarang :p
layankan la gambar yang tak berapa nak ada ni ye!

jiran-jiran yang berkunjung

abah & mie

ammar aguami comel berbaju melayu!

keluarga hijau


keluarga biru

keluarga kelabu

keluarga fink! :D

bujang oren!

with auntie & cousin

kakak & adik :D

bila dah agak lapang sikit
maka timbul la keinginan bergambar berdua
tapi ini je la yang sempat :(
sedih ok!


versi pertama keluarga kecik fink!

versi kedua

versi ketiga

versi sengal!


versi yang keberapa tak tau!

at last, masing-masing melayan henpon!

itu je la gambar yang ada ye
tak ke sedih dibuatnya?
tak pernah-pernah aku tak bergambar sakan time raya
takpe, tahun depan aku repeat balik!!
berdendam nih! hahahaha

till then, bye!

8 comments:

Anonymous said...

bulat2 dua2 adik akak nie? heheeheh jangan mare ye

~~zaa~~ said...

anon,

hahahahah tau takpe! makin membulat!

axie said...

kerol makin berisi..mesti wife dia masak sedap ni kan?? hehe

~~zaa~~ said...

azie,

motif? hahahahah :p

dakcik said...

wahh kelassssss kau jah !
pakai shocking pink tu! hihi

~~zaa~~ said...

dakcik,

haruslah! hahahha ;p

♥z@z@♥ said...

sama la..xde sgt gambar raya..sedih..tp at least mas ade jgk gambar bersalaman..kite xde langsung..huaaaa

~~zaa~~ said...

zaza,

hahahah tu lagi sadis! :p