Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, September 12

raya edisi bergambar - rawang

salam dan hai

actually kan aku dah cerita
kat rawang pun mana sempat nak bergambar
postpone la kiranya ke malam sabtu lepas
mak berpakat dengan jiran 4 buah rumah sederet
buat open house sama-sama
so memang agak meriah la kan

jiran paling kiri buat laksa penang sedap sangat-sangat!
rumah kami buat menu wajib roti tempayan, kari daging, bihun bakso&ketupat palas
jiran belah kanan nasi kerabu
& jiran paling kanan, laksa jugak tapi aku tak tau laksa ape :p
memang meriah sangat-sangat
start majlis pukul 8 malam, sampai pukul 2 pagi tau! hahahah
selamba je pukul 2 pagi pergi beraya rumah jiran makan nasi kerabu! hahahah
memang habis meriah la
& roti tempayan as usual la kan
5kg aku buat, & habis!
memang dah kena jadi trademark la
takde roti tempayan open house rumah cik ruby & cik mat, memang tak sah! :p
vangga la jugak sekejap! ;)

yang sakit hati nya
gambar dalam kamera aku dah la 2 kerat je
kamera meragam kenapa tah
fine la sebab pakai kamera uda
dah transfer ke pc
tapi lupa pulak nak transfer ke thumbdrive! dang!
sakit betul hati gue!!
huh!!
jom la layan gambar yang ada 2 kerat ni!


menu of the day

potong lidah tau la!

ok, sopan :D

jiran-jiran taman cik ruby heheheh

adik ipar ku dah jadi anak dara!

we look greeennn :D baju mak belikan laki bini!

penat memang tak tercakap la
esok paginya bangun subuh, pastu tidur balik
9.30 baru bangunn!!! wehhh tak agak-agak kat rumah mertua macam tu hahaha
terlajak! :p

till then, bye!

10 comments:

-Sara- said...

roti paye zaa mmg terbaik dr ladang! :D

bile nk openhouse umah org tuuuuuu?? ehemm ehemmmmm! :P

axie said...

nak roti tempayan!! dah bertahun tunggu...

~~zaa~~ said...

sara,

:D tq hehehe

eh2...open house umah zaa ke???tak deal pun hahahah :p kite g umah sara la!

~~zaa~~ said...

axie,

ok2..this time azie mesti dapat punya...tunggu zaa call je tau! :D

dakcik said...

wah xsabo nk makan roti paye !
ehemmm.ehemmmm..nk mkn banyakkkkkkk! =D

~~zaa~~ said...

dakcik,

zaa buat hanya untuk orang yang tak pernah makan je :p hahahah

♥z@z@♥ said...

kite x penah mkn jgk..so boleh la ye klau nak jgk..lalala

♥♥ KhamS ♥♥ said...

zaa,
tq add ore..

bila la leh merase roti tempayan mek zaa nih! =)

~~zaa~~ said...

zaza,

hahahah boleh...no hal la..

~~zaa~~ said...

khams,

sama :D ha, nanti zaa jemput ye :D