Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 10

boring

salam dan hai

kenapa hari ni takde orang update blog?
bosannya...
korang pun kena monday blues macam aku jugak ke?
ala, korang takyah la blues-blues semua tu
cepat la update blog
aku tengah kebosanan ni :(

8 comments:

Zana Adieyza said...

zana ada update blog.. tp hr ni mmg kurang org update lah.. semuanya monday blues kot.. huhuhu

WILAYAH C.T.M said...

betul tu zaa..boringlah kan sbb org tak update blog.biasalah kot hari isnin ni kan...

sahida said...

mmg monday blues gila- gila la dear. nk start menaip pun mcm malas sesangat..huhu~

~~zaa~~ said...

zana,

nasib baik zana update heheheh

~~zaa~~ said...

wilayah ctm,

kan??kan?? memang semua orang kena momday blues ni heheheh

~~zaa~~ said...

sahida,

ha, huda pun sama? ni betul2 punya blues la heheheh

axie said...

hurmm..malas nak taip..baca blog org sudoh..nanti ada mood update lah ek ibu?

-Sara- said...

mummy jgn boring2 tauu..xelok :D