Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 3

Jangan Lupa Namaku

salam dan hai

lagunya seindah dramanya
kami tak pernah missed walaupun 1 episod

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Andai aku tidak disisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana aku mengingatimu
Kerana aku mencintaimu

Andai aku bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur

Kerana aku merinduimu
Kerana aku sentiasa menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu jauh dimataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku sentiasa mengingatimu
Kerana aku sentiasa menyayangimu oh kekasih hati

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana aku merinduimu
Kerana aku sentiasa menyintaimu


syahdunya.....
mula-mula aku ingatkan band indon
tapi sekali malaysia punya
Pompa Bensin namanya
orang cakap band ni combination dari artis-artis jugak
aqasha, nadia aqilah & azma yusof (cerita sinderella)
tapi bila didengar suara betul-betul, memang confirm kot diorang
cuma diorang sendiri je belum reveal kan lagi
anyway, cerita & lagu adalah sangat-sangat best!

2 comments:

♥z@z@♥ said...

buat open house x ajak I ye..sentapssssss

~~zaa~~ said...

zaza,

ahahah ala, i wat utk BKP dulu..BPB next ok..takyah gatal2 nak sentap lah hahahah