Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, November 15

i'm back!!

salam dan hai

:D anyone miss me? heheheh
long haitus kan?
ala, bagi la can aku nak berehat sekejap
asyik berblogging je kan heheheh
ala, tak sampai sebulan pun lagi :p
nothing happen to me, to mr.k. nothing
we're sihat walafiat, alhamdulillah

eventhough aku tak update blog
tapi aku setiap hari tak pernah missed baca blog korang tau
cuma kadang-kadang ikut mood
ada yang aku tinggalkan komen, ada yang tak
heheheh jangan marah ye korang
aku sayang korang ketat-ketat :D

raya haji hari tu pun aku tak balik kelate kan
beraya kat rawang je
kebetulan abah & mak tumbang lembu seekor
memang kenduri daging la
ni pun kat rumah aku banyak lagi daging & tulang yang mak bekalkan
tulang & perut tunggu mie datang minggu depan
nak makan perut cicah air asam!! ahhh sedap wehh!!!
ini perut lembu yang besar tu tau, bukan ususnya
biasenya orang kelate kebanyakkannya memang makan la
tapi ada jugak orang sini yang pandai makan perut ni
cepat la mie datang!!!! :D



sedapnya!!!!! credit gambar kat owner die :D


4 comments:

♥z@z@♥ said...

uhhhh sedap weh nyicah perut..mood skrg ikut ehem ehem la..hihi

dakcik said...

lamenya xupdate belog tau !!! senyap sunyi sepi seribu bahasa jek sokmo..komeng kat belog i pun tak..hahahaha

axie said...

uiks sedapnya

Ummi Rania Raffel said...

kegemaran nihhhh!!! meleleh air liur tengok! miss u la zaaaa.. :)