Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, December 13

middle of december

salam dan hai

entah apa yang yang ada dalam fikiran aku ni
asal klik new post je, idea lari
asal klik new post je, otak kering
sudahnya, blogwalking je ke sana ke sini
sibuk memang la sibuk je memanjang
tapi takde la sampai tak boleh update blog
tapi masalahnya satu tu je la
idea takdok! :p

sekarang ni dah middle of december kan?
macam cepat sangat pulak rasanya
lagi berapa minggu je nak masuk new year dah
excited jugak sebenarnya :D
korang punya azam 2011 macam mana?
aku macam biasa la, mesti banyak yang nak kena carry forward hehehe
nanti dah dekat-dekat new year, kite sama-sama list down kan semuanya ye

weh, tau tak mie aku tak datang pun lagi kl :(
tertunda la lagi selera aku nak makan perut rebus tu
lepas seminggu, seminggu tertunda
kesian mie & kesian aku hehehe
dah la mie sekarang ni kejap-kejap demam
takpe la, nanti mie dah sihat betul-betul baru datang ye

ok la kawan, got to go
esok-esok celoteh lagi ye, insyaAllah :D

10 comments:

dakcik said...

wah kemain mung senyap sunyi sepi..huh !
alah, ade idea tp sj lah tu xnk update..hihihi

III bDkNaKaL III said...

rindu celoteh zaa

mr&mrs affendy said...

rinduu nye nak baca entry bru akak...

♥z@z@♥ said...

ala siannye..ingatkan da dpt nyicah perut tue..

axie said...

rajin2lah update za oiii...rindu nak baca..

~~zaa~~ said...

dakcik,

hehehe kan dah makan dengan u tadi kat cafe! hehehe

~~zaa~~ said...

bdknakal,

:D makyong ni pon senyap je

~~zaa~~ said...

mr&mrs affendy,

hehehe insyaAllah, nanti akak update macam biasa :)

~~zaa~~ said...

zaza,

dok lagi :( hhmmmmm :(

~~zaa~~ said...

axie,

hahahah makyong sorang nih!