Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, December 19

one year and nine months

salam dan hai

how you guys doing?
weekend kami hanya melepak kat rumah
tak ke mana pun, masing-masing sayangkan tidur hehehe :p
tak la, hari sabtu keluar jugak, langsung tak berasap dapur
pukul 12 pergi kenduri aqiqah anak SS ema, Muhamad Emir Riyyad
so handsome la budak kecik ni
& this time la berkumpul dengan SS eventhough tak cukup geng jugak
yang ada hanya 4 orang, ikma, fatenton & farah
owhhh fatenton...amber humaira sangat behave & so comelllll
walaupun tengah menangis kelaparan hehehehe

lepas kenduri ema, balik putrajaya dulu
hajat hati nak pergi kedai kepong, tapi awal sangat
terus decide balik rumah dulu, buat ape yang patut
lepas maghrib baru keluar
dah lama dah tak pergi makan kat kepong
dah lama tak jumpa yu&poksu
melepak sikit punya lama hehehe pukul 12 malam baru balik :D
puas dapat makan macam-macam yu&poksu masakkan

semalam memang melepak je kat rumah
keluar tengahari je ke bangi
makan kat yati ayam percik
tapi ayam perciknya dah lari tune la
hampa :(

hmmm...hari ni nampaknya genap setahun, sembilan bulan aku jadi isteri orang
alhamdulillah, lagi 3 bulan nak cukup dua tahun
perancangan?
belum ada lagi :D
tak yah rancang la kot, kang tak jadi aku nangis hehehe
kite tengok je la apa yang nak jadi ye

abang, thank you for always be by my side... erkkkk jiwang!

3 comments:

dakcik said...

wahh! bestnya lepakk...rindu nk tido lame2 ..huhu


p/s : bila nk announce? hihihi (sibuk je kan)

♥z@z@♥ said...

hahaha..kan..i walau selalu sentap nga encik suami tp once dh baik..kalah pengantin baru..haha..tetibe kan..xde kaitan pun..=)

Ummi Rania Raffel said...

zaaaaaaaaa, dah preggy ehh? tahniah tau.. haritu nisa tengok fb ikma. nampak cam boyot jee... tak bgtau pun..