Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 10

new year lagi tak? :)

salam dan hai

hari ke sepuluh di tahun baru
belum terlambat nak say happy new year, ye tak? ;)
better late than never, kata omputeh
ada apa-apa perubahan tak?
aku?
biase je, makin liat nak bangun pagi ;)

aku rasa macam malas je nak recall balik apa yang jadi tahun lepas
biar je la tersimpan dalam kamus hidup kami, chewah! hahaha
yang penting, mulakan tahun baru dengan sesuatu yang baru
untuk tahun 2012 ni, banyak benda yang menunggu
banyak benda yang akan menduga akal dan fikiran
banyak benda yang akan menguji
insyaAllah, kita cuba hadapi dengan senyuman, ye :)

nah, aku letak gambar new year
seketul dua gambar yang pergi berehat-rehat kat sepang last week
tapi so sorry ye, gambar memang tak sharp, memang kabur tahap gaban
due to camera handphone
tapi aku tak kisah, sebab aku nak letak jugak gambar kat dalam blog aku ni ;)



mie posing dulu sebelum pekena ikan bakar bagan lalang

from right no.1, no.4, no.3 :D


eh..eh..tambah lagi sorang kakak ipar no.2 :D

jom terjun kolam!

:)

mie tengah bergayut dengan abah :D

tak cukup adik beradik & tanpa abah

mak buyung berendam kat kolam budak-budak sudah heheheh

mahmud's & maznah's legacy

peace yo!

us, again!

time to check out, yawww!

keluarga kecik :D

till then, bye!

15 comments:

siti said...

cumill pewot tuh....;)
mcm pewot ct time peknen, nmpk cam jatuh skit..

-Sara- said...

zaa, comel giler ngan perot tu! bile nak dtg umah nk gosok2 perot awk niiii? heheee :P

III bDkNaKaL III said...

Zaa cyg,,,i windu u!!!tiap kali nk cl asyik ade jerk yg interupt...

dakcik said...

comel perut u!!! hepy tgk muka..=)

♥♥ KhamS ♥♥ said...

comee la perut.
bila la nk jupo mek zaa nih.

~~zaa~~ said...

siti,

:)hehehe kan?membe zaa pun cakap macam tu

~~zaa~~ said...

sara,

heheheh alhamdulillah..tu la, dah la baby baru tak g tengok lagi..nanti kite meet up eh yang??

~~zaa~~ said...

bdknakal,

i rindu u jgk dear! :D u kan sibuk, i paham hehehe

~~zaa~~ said...

dakcik,

heheheh :) haruslah hahahah

~~zaa~~ said...

khams,

:D tah, nama je dok dekat. tapi kemain susoh nak jumpe :p che khams, invite org la, xleh bukok blog ni

♥♥ KhamS ♥♥ said...

zaa,
sajo private sbb 4 bule doh x update.
meme malah nk update doh, bace blog saing2 jah.hehee..

Ummi Rania Raffel said...

comelnya perut dieeee... rindu kat mie la za, tgk gambar dia rindu sangat!

goblogbyfarah said...

aloloh dah besar perut diaaaaa....

~~zaa~~ said...

ummi rania,

:D hehehe mie pun selalu sebut nisa tau...bila nak balik??? :(

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah,

:D hehehehe