Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, March 19

2nd wedding anniversary

salam dan hai

hari ni wedding anniversary kami yang ke-2
Alhamdulillah, dah 2 tahun hidup bersama
banyak dah perangai rahsia masing-masing yang terkeluar heheheh
terima kasih, Allah
Kau pinjamankan aku seorang lelaki yang sangat penyayang
seorang lelaki yang bukan sekadar suami
tapi juga seorang imam, sahabat, kawan baik, kawan tempat bergaduh
Alhamdulillah, terima kasih Allah
semoga Kau panjangkan jodoh kami
Amin....

kitorang tak pergi celebrate kat mana-mana pun, eventhough dinner
duduk kat rumah je sebab mak buyung tak larat :p
nak buat kek macam 1st anniversary dulu pun tak lalu :p
but right now i'm thinking of something
buying a cake, maybe?
tengokla, tak sure lagi :D
oh ye, pagi-pagi hari ni pun dah dapat kek jugak dari dakcikain!
tq yang! sedap sangat ok! u ni macam tau-tau je hari ni special untuk i hahahaha :p







to my beloved husband,

Happy 2nd anniversary, sayang
Thank you for every single things that you've done
Thank you for always be by my side
Thank you for lending me your arms
So that i can feel comfortable when i'm sad
Thank you for always be my strength
So that i can be brave to facing the life
I love you so very much!
Our little inside love you too!
Our little is the best present ever for you, sayang


Happy 2nd Anniversary...

7 comments:

WILAYAH C.T.M said...

happy 2nd anniversary zaa.semoga bahagia sampai bila2..tak lama lagi timang cahayamata..hee

dakcik said...

Happy 2nd anni za & kerol !
tulah cm tau2 jek kan i bg kek utk u..tp utk kerol xdek la pulak..ehem..hahaha


p/s : have great time lunch td! lame x berjimba kan? ;)

mr&mrs affendy said...

selamat ulangtahun akak..moga jodoh dipanjangkan..amin,,

Anonymous said...

Happy 2nd Aniversary both of you.. majuk berjimba tertinggal i uols

sahida said...

Happy 2nd anniversary dear.

♥z@z@♥ said...

like like like like like !!!!!!!!!!!!!!

Mrs. Amie said...

Happy Anniversary dear!