Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, March 20

anniversary celebration kat rumah manis rumah :D

salam dan hai

ewah-ewah
pagi-pagi lagi aku dah muncul kat sini heheheh
pagi ni tak busy sangat pun :D

ha, ni aku nak cerita pasal semalam
kan aku cakap nak belikan kek kan?
so tengahari semalam ajak ain temankan pergi alamanda
bukan ajak ain je, tapi ajak kak nana sekali
tapi kak nana menghilangkan diri, hehehe
so berdua je la berjimba dengan ain kat alamanda

mula-mula pergi secret recepi, konon nak beli 2 slice je
tapi macam tak best pulak kan?kecik je
nak beli sebiji, besar sangat
pastu pergi tengok kek kat baskin robbins pulak
pilih punya pilih, berkenan la 1 kek ni
kecik comel je hehehe terus beli
lepas tu apa lagi, perut pun dah kelaparan
pergi makan kat rasa mas
sayangnya kak nana takde, kalau tak memang tempat favourite dia rasa mas ni :D

and dinner semalam roti sardin terbaik dari ladang mr.k
& dessert aiskrim kek :D



ada tag happy birthday sebab birthday mr.k 6 mac lepas aku tak beli apepun :D

kek yang sangat sweet-sweet & cute-cute :D



thanks dakcik ain sebab sudi teman i! :D
& kak nana, nanti kite keluar berjimba bertiga ye :D



p dot s : ain, mr.k cakap pavlova tu sangat sedap ok! memang menuntut la suruh i buat lepas ni heheheh cepat bagi resepi! :D

8 comments:

axie said...

hepy anniversary za!
comei sgt kek :)
tahun depan sambut bertigalah pulak..hehe

p/s : ooo...berjimba x ajak i pun kan?? =(

-Sara- said...

hhpy anniversary dear!

*sara pon xsempat up story psl anni nih..hehee

mr&mrs affendy said...

akak, nak tnya bape harga kek akak bli tu eh? sedapnya tgk..

dahniar said...

date kite kawin same rupanyer cik zah 19 mac..huhuhu happy 2nd anniversary

dakcik said...

happy anni za & mr.k!
tulah kita berdua jek..pasnie kene pksa kak nana okeh! haha

p/s : haha..nti i bg resepi..step gambo dh tunjuk kan? ;P

Anonymous said...

ala....dakcik dah membebel. tak yah nak paksa2 ok, nanti kita g sama2 berjimba

♥z@z@♥ said...

happy 2nd anniversary..jgn nakal-nakal..eh...=p

aTy _faRed~ said...

halamak..!!! pagi2 dah nampak kek eskrim..!!! teruji tekak ni..hurrmm... tengahari ni nak gi beli...[nasib BR tak jauh dari opis] neway...hepi 2nd annvrsry..:)