Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, May 2

Dr.M di alamanda

salam dan hai

ewah-ewah..ramainya tengah syok bercuti ye?
takpe-takpe, aku bagi chance kat korang pulak balik kampung ye
aku tak ke mana pun
tapi hari isnin tetap tak kerja jugak
sebabnya badan ni rasa tak sedap je
then terus la decide cuti je
tibe-tibe orang sebelah ni pun tak nak g kerja heheheh
tapi serious weh, sakit gila badan aku
tapak kaki rasa tajam je, nak berdiri pun sakit
kalau setakat sikit-sikit, takdenye aku nak cuti bagai
sayang cuti wehhh

bila dah lepas zohor tu, baru rasa macam larat sikit
perut lapar, nak masak tak larat
then keluar pergi makan kat alamanda
bila dah sampai alamanda, tengok orang ramai sangat dekat centre court tu
rupanya MPH release buku baru Tun Dr Mahathir
sekali aku tengok Dr.M pun ada la
wah...agak excited jugak heheheh
ambik gambar Dr.M sikit heheheh




abaikan muka togel & bengkak ku itu heheheh


No comments: