Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, December 28

review thistle port dickson resort & spa

salam dan hai

kan aku dah cakap mood ni datang tak menentu
hahahaha
kejar masa minggu depan bos dah start kerja ;)

ok, aku nak review serba sikit tentang thistle PD ni
overall hotel ni memang best sangat
bilik best, sangat luas dan cozy
layanan best, baik & tak sombong macam certain hotel
makanan best sangat-sangat especially the desserts!!!!
main course pun memang sedap!
swimming pool best, besar sangat
semuanya best la termasuk housekeeping
hahaha serious, aku tak tipu
aku bagi 4.8 daripada 5 bintang!



baru sampai..see both dad & daughter, muka sombong kan? hahaha


tapi sayangnya sepanjang 3 hari, hujan berturut-turut tanpa henti
hari last je baru dapat bawak si kecik tu pergi pool
tu pun airnya sejuk je
tapi dia punya suka dapat main air hahahha
tak hirau langsung walaupun air sejuk
tengok la aksi dia, walaupun muka ketat je hahaha



kuak lentang uollss! macam bella anak SMS tak? hahaha

ahhh freestlye pulokkk!!



ni baru pool kanak-kanak
pool dewasa lagi besar kat sebelah nun! :p

kitorang checkout pukul 12, terus balik putrajaya
tapi singgah cyberjaya dulu makan nasi arab! heaven!
perut kenyang, sampai rumah bantai tidur anak beranak! :)


Add caption



2 comments:

Anonymous said...

safa muka ketat je selamba jer ishhh geram

axie said...

bercuti ek safa omei..