Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 22

Warna Warni Aidilfitri 2013

Salam dan hai semua

hari ni aku just nak share semua gambar raya je boleh?
hahahaha tapi ada sebahagian je la aku share dulu
sebab photographer tak bagi semua lagi
nanti dah dapat semua aku share lagi, ok?

yeah..kitorang upah photographer untuk shoot gambar raya family tahun ni
hahahah kemain lagi kan?
senang cerita, tak payah nak set up kamera bagai
just 1 2 3 pose! hahahaha

oh ye..raya tahun ni gilire kawe deh, kelate hahahah
alhamdulillah semua adik beradik ada raya pertama tahun ni
so lets layan gambar raya yang tak seberapa ni :)

action la konon hihi

outdoor

ehemmmm....

si kecik yang seharian berbaju kurung :)

safa nurjannah dan ibu

achik with adam harith & amir naqiuddin

my nephews

siblings

beraya rumah kawan ibu

with my lil sis yang lg besar dari aku hahah

kak nani & kak ira

ni pulak gambar raya mak dan abah kat pagoh masa raya pertama
without angah's family hihihi
takpe, ada menantu baru kan hahahaha

family potrait

beloved mak & abah

till then, bye!

Tuesday, August 20

to update...not to update...yes..to update! :)

salam dan hai

:) :) :)

masih belum terlambat nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri :)
maaf kan salah silap aku sepanjang korang baca blog picisan aku ni ye hihi
aku bukan tak cuba nak update blog
tapi....
hahahah ok2...its my fault
aku yakin kali ni memang aku takkan berhenti update blog macam dulu2 k
hari ni panaskan enjin dulu
lembutkan jari jemari runcing ni menekan keyboard baru.. eh? hahaha
ok komputer baru katanya..windows 8! hahaha
aku janji kita akan jumpa lagi untuk update terkini ;)
bye!